Óratípusok

Ismerjétek meg a Pole Magic és a Spartan Iron Force óráit, és válasszátok a hozzátok legjobban illők órák közt! 

Pole Magic órák

Pole Fitness

Termünkben 8 db fix, és forgó rúd várja a hozzánk órára látogatókat, a hét 5 napján.

Légtorna karika

Óráinkra 8 éves kortól várunk mindenkit, akik szeretnének megismerkedni a legelegánsabb, legklasszikusabb légtornászeszköz, az aerial hoop, azaz légtornász karika világával!

Hammock

Speciális, selyem anyagból készült függőágy, mely egy ponton van a plafonhoz rögzítve. Rendkívül jól fejleszti az erőnlétet, a kitartást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket is, ezáltal észrevétlenül hat fizikai és szellemi egészségünkre.

BomBody

Fantasztikus alakformáló óra, ahol zenével és jó hangulattal égetjük a zsírt!

Stretching

A nyújtás óratípusunkon az izmok rövidülése ellen, és a mindennapi stressz által okozott hát-és gerincbántalmak ellen teszünk, egy 60 perces lazító nyújtással.

MocorGo kismama torna

Speciálisan a várandósok számára kifejlesztett óratípus! Az óra a baba fejlődésének veszélyeztetése nélkül segít megőrizni kondícióját a terhessége alatt is. 

MocorGo Baba-Mama torna

Kifejezetten azoknak az anyukáknak hoztuk létre, akik a szülés után szeretnének minél hamarabb visszatérni a mozgás világába, illetve azoknak, akik olyan mozgásformát keresnek, amin akár a  babájukkal együtt vehetnek részt.

Kangoo Jumps

A kangoo egy speciális, nem koreografikus aerobik óra, egyedileg kifejlesztett cipőkben, ami kíméli a térdet és az ízületeket, fejleszti az állóképességet és formálja a testet!

Spartan Iron Force órák

Girja kettlebell

A girja edzés növeli az állóképességet, kitartást és az erőt, mindemelett formálja a testet és a lelket is. Erősen zsírégető hatású, szálkásít és szép tónust ad a testnek. 

Pole Fitness

Tedd próbára magad a rúdsportban nálunk, exkluzív környezetben, családias közösségben, egy jó hangulatú órán, és lépj ki a stúdió küszöbén magabiztosan, feltöltődve! Jelenleg több mint 200 tanítvánnyal büszkélkedhetünk! Légy bármilyen korban, bármilyen erőnlétben, mi megtaníthatunk bármire! Magasan képzett trénereink segítenek neked abban, hogy lépésről lépésre megtanulhasd a pole fitness elemeket, biztonságos keretek között. Hiszem, hogy csak jó alapokra lehet stabil, jó házat építeni, ezért sok energiát fordítunk az erősítésre. Jelenleg a pole fitnesst 7 tréner oktatja nálunk. Felfelé nehezedő szintrendszerünk teljesen az alapoktól kezd,  nem szükséges semmilyen előképzettség! Mindenki a maga tempójában fejlődik, hiszen nincsen két egyforma ember, egyforma erőnlét, fogékonyság. Hiszem, hogy ezt mindenki ugyanott kezdi. Én, mint a stúdió alapítója, tulajdonosa, a versenyzőim, és a trénereim is ugyanazzal a gyakorlattal kezdték, ahol te is kezded majd. Csapatunk egy nagyon támogató közeget alkot, hiszen együtt tanulunk, alakulunk, formálódunk,erősödünk óráról órára! Termünkben 8 db fix, és forgó rúd várja a hozzánk órára látogatókat, a hét 5 napján! Sajnos az órákat személyesen nem lehet megtekinteni, hiszen senkit nem tehetek ki annak, óra közben, hogy miközben ő éppen tanul, próbálkozik, bajlódik az épp aktuális elemmel, közben valaki nézze. Kipróbálni viszont bármikor ki lehet, az első lépés a legnehezebb mindig, ezen mi is átestünk, mind. Nincs mitől félni, ezt mindenki ugyanonnan kezdi! Szoktunk ingyenes próbaórákat tartani, kövessétek facebook oldalainkat! Egy óra 60 perces, mely bemelegítésből, rudas trükkök-forgások betanulásából, gyakorlásából, és óra végi nyújtásból áll. Óráinkra minden esetben be kell jelentkezni, melyet a facebook oldalunkon tudsz megtenni: https://www.facebook.com/polemagic.hu. Hoznod magadon, sportruhán (rövidnadrág, trikó, és esetleg lábszárvédő, (vagy titokzokni-ha nagyon felfázós lennél), illetve téli időszakra vonatkozólag melegítőalsó-kizárólag a bemelegítés idejére-mert a ruha csúszik a rúdon, viszont a bőr is, ha hideg, az alábbiakon, és folyadékon kívül semmit nem kell hoznotok, mindent mi biztosítunk számotokra. Hidd el, nem bánod meg, egy fantasztikus mozgásforma, és a stúdióban mindig jó a hangulat, egy szuper csapattal várunk mindenkit! Ha bármi kérdésed lenne, bátran keress Várunk szeretettel! 

Légtorna karika

Légtorna karika óráinkra 8 éves kortól várunk mindenkit, akik szeretnének megismerkedni a legelegánsabb, legklasszikusabb légtornászeszköz, az aerial hoop, azaz légtornász karika világával! Ez a különleges mozgásforma mára kilépett a cirkusz világából, és immár elérhető azoknak gyerekeknek is, akik semmilyen előképzettséggel nem rendelkeznek, de valamilyen rendkívüli élményt, kihívást keresnek ami mindezeken kívül megadja a mozgás adta örömöt, felszabadultságot úgy, hogy biztonságos körülmények között, képzett oktató segítségével sajátíthatják el ezt a rendkívül kecses, elegáns, légies edzésformát, ami látványos hajlékonysági- és erőelemekkel, csodás pózokkal, és ezek kecses kombinációival színesítheti a hétköznapjaikat! Az órák 60 percesek, óra eleji bemelegítésből, nyújtásból, erősítésből, légtorna karika pózok tanulásából, és óra végi nyújtásból állnak! Az órákra minden esetben be kell jelentkezni a https://www.facebook.com/polemagic.hu oldalnak küldött üzenetben! Szükséges ruházat:hosszú szárú, rugalmas anyagú pamut nadrág(leggings) ha lehet, akkor inkább legyen viseltesebb, mert a karikán kiszakadhat, és ne legyen fehér, mert a lyrát borító grip befoghatja, és trikó, amely takarja a derekat, és fontos az is, hogy ne legyen laza, mert a fejjel lefelé elemeknél eltakarja az arcot, ami balesethez vezethet. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a mozgásforma, szeretettel várjuk jelentkezésedet, légy a cirkuszi világ részese nálunk egy órára, és tapasztald meg, milyen a levegőben mozogni egy légtorna eszközön, az aerial hoop-on, azaz légtorna karikán! Felejthetetlen élmény, függőséget okoz!

Hammock

A hammock a légtorna világából ismert közkedvelt eszköz. Speciális, selyem anyagból készült függő ágy, mely egy ponton van a plafonhoz rögzítve. Rendkívül jól fejleszti az erőnlétet, a kitartást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket is, ezáltal észrevétlenül hat fizikai és szellemi egészségünkre. Az órákon látványos, akrobatikus elemeket és szép, harmonikus nőies mozdulatokat tanulhattok meg. Az órák felépítése, a gyakorlatsorok, a kreatív és kihívásokkal teli, saját testsúlyos feladatok fokozatosan építik az erőnlétet. Így mindenki a szintjéhez mérten tud haladni, fejlődni, akár a haladó akrobatikus trükkök elsajátításáig. A gyermek hammock órákra 8-14 év közötti gyermekeket, a felnőtt órákra pedig 14 évtől várjuk szeretettel az érdeklődőket. Az órán való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges! Az órákra minden esetben be kell jelentkezni a https://www.facebook.com/polemagic.hu oldalnak küldött üzenetben! Szükséges ruházat: hosszú szárú, rugalmas anyagú nadrág (leggings), rövid ujjú vagy hosszú ujjú felső. Felsőruházatként csak a trikó vagy sportmelltartó, higiéniai szempontból nem elegendő! A felső lehetőleg ne legyen túl laza, mert a fejjel lefelé elemeknél eltakarhatja az arcot, ami balesethez vezethet. A ruházaton nem lehet semmilyen szúró, vágó, köves, szegecses díszítés, sem cipzár.  Illetve megkérünk titeket, hogy az óra előtt vegyetek le minden ékszert, különös tekintettel a gyűrűkre, karkötőre, fülbevalókra, piercingre.  Kerülendő az erős smink használata.  Hegyes, stiletto illetve szúrós, éles felületű körömmel nem lehet az órán részt venni, mert a körmök kárt tehetnek a hammockban. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk óráinkra!

Girja Kettlebell

A girja kettlebell egy régi orosz öntöttvas, fogantyúval ellátott gömbsúly, melyet a nyugati világban szokás kettlebell néven is emlegetni. Régen mezőgazdaságban terménymérő eszközként használták. A mezőgazdaságban dolgozók erőfitogtatás céljából összemérték egymás erejét, majd a cirkuszok világába is bekerült erőemelő eszközként. A girja edzés növeli az állóképességet, kitartást és az erőt, és emellett nagyon jól formálja a testet, és ezáltal a lelket is. Erősen zsírégető hatású, szálkásít és szép tónust ad a testnek. A 4 kg-os súlytól a 40 kg-os súlyig megtalálhatóak a bellek szép számmal a teremben. Rendkívül változatos gyakorlatokkal találkozhattok az órákon, vannak egy kezes gyakorlatok, és vannak két kezesek is. Nagyon fontos a megfelelő alapok elsajátítása, a guggolások, lengetések, nyomások, szakításos, valamint a stabilitási, és mobilizációs gyakorlatok helyes kivitelezése, valamint a megfelelő légzéstechnika elsajátítása. Az edzés a teljes testet fejleszti, helyes alkalmazásával nincs szükség egyéb kiegészítő edzésekre. Nálunk a Spartan girja rendszerrel oktatunk, mely tökéletesen ötvözi a tradicionális orosz girja gyakorlatokat a mai legújabb funkcionális testedzési mozgáselemekkel. Verseny kettlebell oktatás is folyik, a Kettlebell Sportági Szövetség versenyszabályzatának, és pontozási irányelveinek megfelelően. Bejelentkezni minden órára szükséges, a https://www.facebook.com/Spartan-Iron-Force-ISE-Innovat%C3%ADv-Sportok-Egyes%C3%BClete-774534192686652 Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné kipróbálni, vagy megismerni ezt a fantasztikus sportot!

BomBody

Az új őrület az alakformálásban! Próbáld ki egyedülálló óránkat! Fantasztikus zenével , örökkön jó hangulattal, mosolyogva égetjük a zsírt! Az óra elején egy speciális, zsírégő zselével bekenjük a kényesebb testrészeinket, a még hatékonyabb alakformálásért! 25 perc aerob rész után 25 percet erősítünk, és az óra végén 10 perces nyújtással lazítjuk el fáradt izmainkat. Az órákra minden esetben be kell jelentkezni a https://www.facebook.com/polemagic.hu oldalnak küldött üzenetben! Hoznod magadon, sportruhán (sportnadrág, trikó,sportcipő) kívül semmit nem kell hoznotok, mindent mi biztosítunk számotokra. BomBody- a bomba formáért! Várunk titeket!

Stretching

Stretching, azaz nyújtás óratípusunkon az izmok rövidülése ellen, és a mindennapi stressz által okozott hát-és gerincbántalmak ellen teszünk, egy 60perces lazító nyújtással. Dolgozunk ilyenkor a csípő nyitásán, a gerinc feszítők erősítésén, megtanuljuk a spárgák rávezető gyakorlatait, valamint fejlesztjük az előre, és oldalra hajlásokat. A gyakorlatokat mindig egyénre szabjuk, hiszen nincs két egyforma ember, és korosztályi sajátosságokat is figyelembe veszünk. A fiatalabb korosztálynak, és a már spárgával rendelkezőknek abban tudunk segítséget nyújtani, hogy a már meglévő hajlékonyságukat magasabb szintre fejlesszük kíméletes, ízületbarát módszereinkkel. Ám ez nem jelenti azt, hogy bárminemű hajlékonyság megléte kitétele lenne az órán való részvételnek, sőt! Épp azért van ez az óratípusunk, hogy a munkától, stressztől megfáradt izmainkat ruganyosabbá tegye, és rekreációs tevékenységként segítse a mindennapokban elfáradt testet! Az órákra minden esetben be kell jelentkezni a https://www.facebook.com/polemagic.hu oldalnak küldött üzenetben! Hoznod magadon, kényelmes sportruhán, és egy pár fehér zoknin kívül semmit nem kell hoznotok, mindent mi biztosítunk számotokra.

MocorGo kismama torna

A MocorGo kismamatorna egy speciális, a várandósok számára kifejlesztett óratípus! Az óra a baba fejlődésének veszélyeztetése nélkül segít megőrizni kondícióját a terhessége alatt is. A szülés időpontjára remek formába hozza majd, és kiválóan alkalmas arra is, hogy a szülés után segítsen a szervezet regenerálódásban, a mozgáshoz, sporthoz való visszatérésben is. Sőt mindezeken túl a mozgás javítja szervezete oxigénellátását, és ez a születendő babára is jótékony hatással lesz.  Az órán való részvétel feltétele a szülész-nőgyógyász szakorvos hozzájárulása, valamint a betöltött 12-ik terhességi hét! Az órákra minden esetben szükséges a bejelentkezés, amit a https://www.facebook.com/mocorgo.ise facebook oldalnak küldött üzenetben tehetsz meg! Az órára kényelmes, jól szellőző sportruházat, kényelmes, a bokát megfelelően tartó sportcipő, egy nagyobb törölköző a fitness szőnyegre és egy kisebb törölköző szükséges, minden másról mi gondoskodunk!  Várlak téged szeretettel, hogy életed egyik legmeghatározóbb szakaszában segítsek egészséged, fittséged megőrzésében!

MocorGo Baba-Mama torna

A MocorGo Baba-Mama tornát kifejezetten azoknak az anyukáknak hoztuk létre, akik a szülés után szeretnének minél hamarabb visszatérni a mozgás világába, illetve azoknak, akik olyan mozgásformát keresnek, amin akár a  babájukkal együtt vehetnek részt! Fontos megemlítenünk, hogy nem csak csecsemőkkel látogatható az óra, hanem nagyobb gyermekkel is szeretettel várunk! Az órákat és leghamarabb a szülést követő 6-ik heti kontroll után lehet elkezdeni, amennyiben a szakorvosod mindent rendben talál, és engedélyezi számodra az edzést! Az órákra minden esetben szükséges a bejelentkezés, amit a https://www.facebook.com/mocorgo.ise facebook oldalnak küldött üzenetben tehetsz meg! Az órára kényelmes, jól szellőző sportruházat, kényelmes, a bokát megfelelően tartó sportcipő, egy nagyobb törölköző a fitness szőnyegre és egy kisebb törölköző szükséges, minden másról mi gondoskodunk! Szeretettel várunk a gyermekeddel együtt egy kis mocorgásra! 

Kangoo Jumps

kiválóan alkalmas levezetni a téged ért stresszt, hatékony, mégis az ízületeket kímélő módon formálja az alakot! A kangoo egy speciális, nem koreografikus aerobik óra, egyedileg kifejlesztett cipőkben, ami kíméli a térdet, és az ízületeket, fejleszti az állóképességet és formálja a testet! Próbáld ki és bulizz együtt velünk! A kangoo cipő speciális kialakításának köszönhetően talajra érkezéskor a becsapódás erejének akár 80%-át képes elnyelni, így a benne végzett mozgás térd-, gerinc- és ízületkímélő.

Az órákon az aerobik alaplépéseit variálva 60 perc alatt átmozgatjuk a főbb izomcsoportokat! Felépítését tekintve az óra 4 fő részre tagolható, kb 10 perc bemelegítés 25 perc aerob rész, majd 20 perc erősítő szakasz után 5 perc, az órát levezető nyújtó résszel zárjuk az edzést.

Az óra fejleszti az állóképességet és a koordinációt, miközben tónusos formát kölcsönöz.

Korra és nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlott, kezdők, újrakezdők és aktív sportolók is újra megtalálhatják benne a gyermekkor önfeledt ugrálásának örömét! Hoznod magadon, sportruhán (sportnadrág, trikó,hosszú szárú zokni) kívül semmit nem kell hoznotok, mindent mi biztosítunk számotokra.

Csatlakozz hozzánk!

Légy te is ISE tag!

Valósítsd meg te is az álmaidat!

Tedd próbára magad a rúdsportban nálunk, exkluzív környezetben, családias közösségben, egy jó hangulatú órán, és lépj ki a stúdió küszöbén magabiztosan, feltöltődve! Jelenleg több mint 200 tanítvánnyal büszkélkedhetünk!

Kérjük támogassa egyesületünket

adója 1%-ával.

Adószám: 18945133-1-06

 

Lépj velünk kapcsolatba

Bartyikné Oláh Gabriella
 +36 30 517 4196

Bartyik Zoltán
+36 30 370 5295

Bukáné Simai Tünde
+36 30 634 2012

innovativse@gmail.com

Írj nekünk