Rólunk

Az Innovatív Sportok Egyesülete 2017-ben jött létre azzal a céllal, hogy Hódmezővásárhely, és környéke számára mindig a legújabb, legkülönlegesebb sportokat hozhassuk el. Székhelyünk a Mária Valéria u.1. sz. alatt található. Azért alapítottuk meg az ISE-t hogy szervezett formában is folytathassuk sportágaink fejlesztését, valamint az volt az álmunk, hogy egy hatalmas csapatot alkothassunk vendégeinkkel. Éreztük, hogy együtt , szervezett keretek sokkal könnyebb lehet, és a versenyeztetés is ezen keretek között zajlik. Mint egyesületünk neve, alap mozgatórugója is egyesületünknek az innováció. Ahogy az élet minden területén, a sportban is fontos a megújulás,újraértelmezés, fejlesztés. Jelenleg egyesületünknek 3 szakági alappilére van: a rúdsport, a légtorna: karika, és hammock, valamint a girja verseny kettlebell. Egyesületünknél tehetséggondozás is folyik, légtorna szakágakban, és a girja kettlebell szakágban egyaránt számos éremmel büszkélkedhetünk versenyzőink által!  Az ISE bázisát a 10-50 közötti korosztály alkotja. Szerencsések vagyunk, hiszen Hódmezővásárhelyen csodás sportélet folyik, fantasztikus érzés ennek a szerves részesének lenni… Évek óta 100 főnél is több tagunk van, ami igen megtisztelő számunkra! 

Székhelyünk két részre osztható, az egyik a Pole Magic Rúdtánc Stúdió, a másik rész a Spartan Iron Force funkcionális terem.

Pole Magic: A Pole Magic Rúdtánc Stúdiót Bartyikné Oláh Gabriella, egyesületünk elnöke alapította 2014.04.06-án! Célja az volt, hogy a levegő sportok szerelmesei szakértő, biztonságos oktatás mellett ismerkedhessenek meg a pole fitness (rúdsport) az aerial hoop (légtornász karika) és az aerial hammock(selyem) világával! Mindig nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a hozzánk látogató nők, lányok, asszonyok minél szélesebb spektrumát találhassák meg azoknak a sportoknak, amelyek segítségével magabiztosabbak, fittebbek, tónusosabbak lehessenek! Ezért szerepel kínálatunkban a pörgős, csajos alakformáló BomBody óratípus is, valamint a nyugodtabb, lazító stretching, azaz nyújtás óratípus! Sok szeretettel várja a stúdió azokat, akik szeretnének egy kihívással teli saját testsúllyal végzett sportban megmérettetni, egy családias, és összetartó közösség részeként egy jó hangulatú óra alatt formálódni, és magabiztosan, feltöltődve kilépni a stúdió küszöbén!

Pole Magic

A Pole Magic Rúdtánc Stúdiót Bartyikné Oláh Gabriella, egyesületünk elnöke alapította 2014.04.06-án! Célja az volt, hogy a levegő sportok szerelmesei szakértő, biztonságos oktatás mellett ismerkedhessenek meg a pole fitness (rúdsport) az aerial hoop (légtornász karika) és az aerial hammock(selyem) világával! Mindig nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a hozzánk látogató nők, lányok, asszonyok minél szélesebb spektrumát találhassák meg azoknak a sportoknak, amelyek segítségével magabiztosabbak, fittebbek, tónusosabbak lehessenek! Ezért szerepel kínálatunkban a pörgős, csajos alakformáló BomBody óratípus is, valamint a nyugodtabb, lazító stretching, azaz nyújtás óratípus! Sok szeretettel várja a stúdió azokat, akik szeretnének egy kihívással teli saját testsúllyal végzett sportban megmérettetni, egy családias, és összetartó közösség részeként egy jó hangulatú óra alatt formálódni, és magabiztosan, feltöltődve kilépni a stúdió küszöbén!

Eredményeink

Miss Freestyle Cup
2014

Maksa Edina 1. hely
Mihály Andrea 3. hely
Dollhouse Amatőr Bajnokság 2015:
Lukács Nikoletta 1. hely
Mihály Andrea 2. hely

Dollhouse Amatőr Bajnokság
2016

Lukács Nikoletta & Mihály Andrea duó kategória 1. hely
Kasza Fanny 3. hely
Laskai Krisztina 2. hely

PoleArt Hungary
2016

Lukács Nikoletta & Mihály Andrea duó kategória 1. hely

Restart Rúdsport és Légtorna verseny
2018

Kasza Fanny 1. hely

Restart Rúdsport és Légtorna verseny
2019

Bakos Eszter 1. hely 
Árva Evelin& Havránek Erika duó kategória 1. hely
Kasza Fanny 4. hely

Pole Play Országos Rúdsport és Légtorna Verseny
2019

Bakos Eszter 1. hely
Árva Evelin& Havránek Erika duó kategória 2. hely 
Telek Tamara 2. hely 
Kasza Fanny 3. hely
Varró Boglárka 3. hely

Pole Artistic Hungary
2019

Kasza Fanny Közönség díjas

Pole Artistic Hungary
2021

Bakos Eszter 2. hely

Nemzetközi Online Rúdsport Bajnokság

Bakor Eszter 2. hely

European Pole Sport Globe Hamburg

Lukács Nikoletta & Mihály Andrea duó kategória 3. hely

Dollhouse Amatőr Bajnokság
2017

Szabó Rita 3. hely
Szűcs Petra 2. hely
Kasza Fanny 3. hely

 

Pole Artistic Hungary
2017

Szűcs Petra 5. hely

PoleArt Hungary

Szűcs Petra  5. helyezés

Spartan Iron Force funkcionális terem:

Girja kettlebell szakágunk vezetője Bartyik Zoltán, az ISE alelnöke. Az erősportok kedvelői-férfiak, és nők egyaránt- találhatják meg számításaikat a girja órákon, színvonalas, jól felszerelt termünkben változatos órákon fejleszthetik a sporthoz szükséges erő-állóképességüket. A girja edzés növeli az állóképességet, kitartást és az erőt, és emellett nagyon jól formálja a testet,és ezáltal a lelket is. Erősen zsírégető hatású, szálkásít és szép tónust ad a testnek. Kiemelkedő versenyeredményeink vannak a magyar mezőnyben, ha szeretnél te is egy jó csapat tagja lenni, vagy próbára tennéd magad akár versenyzőként, gyere, szeretettel várunk!

Eredményeink

Half Pentathlon
2019

Bartyik Zoltán 3. hely

Pentathlon
2019

Bartyik Zoltán 3. hely

Half Pentathlon
2020

Oláh Lajos 1. hely
Ozgyin Balázs 3. hely
Bokor János 3. hely
Tóth Rolland 4. hely

IKMF Európa Bajnokság
2019

Bartyik Zoltán Pentathlon 4. hely, Candide master of Sports (CMS RANK)

Kettlebell Országos Bajnokság
2021

Bartyik Zoltán 1.hely
Ozgyin Balázs 1.hely
Oláh Lajos 2x 1 .hely
Tóth Rolland 2x 1. hely

Just Clear Beach-Military Snatch Verseny
2021

Csapat 2. hely

 

3. Szerb Kupa
2021

Szűcs-Plánka Judit 1. hely
Bartyik Zoltán 1x 1. hely, 1x 2. hely

Kettlebell Fél Pentathlon
2021

Ozgyin Balázs Heavy Sprint 1.hely
Half Pentathlon +90 kg :1 hely 
Oláh Lajos Heavy Sprint 2. hely 
Half Pentathlon +80 kg 2. hely 
Tóth Rolland Half Pentathlon +80 kg 1. hely 
Szűcs-Plánka Judit Half Pentathlon +60 kg 3. hely
Móricz Oszvald Half Pentathlon +80 kg 4. hely

IKMF Világbajnokság
2021

Bartyik Zoltan Pentathlon 2. hely, Master of Sports rank

 

Kérjük támogassa egyesületünket

adója 1%-ával.

Adószám: 18945133-1-06

 

Lépj velünk kapcsolatba

Bartyikné Oláh Gabriella
 +36 30 517 4196

Bartyik Zoltán
+36 30 370 5295

Bukáné Simai Tünde
+36 30 634 2012

innovativse@gmail.com

Írj nekünk